Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mega Problem Serwer Kronos!

yomen9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Odkupiłem konto od kumpla na serwerze Kronos! Duuzo dałem za te konto i mam problem.Kiedy wpisuje passy to pisze tak :BŁĄD POŁĄCZENIA Z SERWEREM. Na tych samych passach na inne serwy moge wejsc.ALE NA KRONOS GDZIE JEST GLOWNA POSTAC NA KTOREJ MI ZALEZY WEJSC SIE NIE DA. Jestem bardzo wkur... bo duzo mu dalem..DAJE FULL 5 I +++ za pomoc. Dziekuje z góry. Proszę o pomoc.

EDIT@ ALE CH2 JEST NA KRONOSIE : BUSY. WIEC SĄ LUDZIE I GRAJĄ NA KRONOSIE. WIĘC O CO KAMAN? PROSZĘ WAS O POMOC.

Opublikowano

pisałem do kumpla przed chwilą i mowił ze też się lognąc na kronos nie może prawdopodobnie coś robią poczekaj jakiś czas na pewno będzie działać

Opublikowano

Myślę , że coś masz z metinem nie tak - spróbuj przeinstalować lub coś.

Jak coś to zbieram minusy ; d

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

spatchuj/storentuj metina moze pomoze ..

ale walisz + i 5 na profil az sranie cisnie -_- ..

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Spróbuj inne Ch lub innym kontem wejść jak nie da rady to jakiś restart servera ( nie w sensie że usuwają :) ) albo coś robią na serverze a mi tam zawsze pisze Busy nawet jak servy są OFF taki jest PL'u kwestia czasu mi zawsze jak zagrałem partyjke w cs-a czyli 20 min ogólnie 30 min i chodziło jak UP-y kwestia czasu ....

Liczę na + to nic nie szkodzi ;)

mpcuser.jpg

Opublikowano

Spróbuj przez moda od KaMeR'a

www.metin2mod.tk

Wtedy sprawdz.. zobacz czy na stronce

www.metin2.pl 

postać chodzi

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Spróbuj przez moda od KaMeR'a

www.metin2mod.tk

Wtedy sprawdz.. zobacz czy na stronce

www.metin2.pl 

postać chodzi

ModKamera jest nielegalny na Pl'u wiem że to jest forum o chackach ale moderator nie powinien dawać takich rad to jest moje zdanie :)

Chodzi do Tematu jeżeli serv OFF to ModKamera nie pomoże ;/

mpcuser.jpg

Opublikowano

lol..

Niby dlaczego?

MPCforum-Multi Player Cheats.

Jak będziesz sprytnie na nim grał to Cię nie zbanują

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@Konopnicka

WTF?

Nie dość że to forum o hackach, to jeszcze mod ten jest bardzo popularny na tym forum tzn, że jest dawany w wielu tematach i ludzie na tym normalnie grają. Zresztą chyba nawet twórca tego moda jest użytkownikiem tego forum. A jak się nie podoba gra na modzie to po prostu na nim nie grać i tyle. Proste!

@topic

Według mnie musisz poczekać trochę bo pewnie coś robią na serwie. Wiem że takie odpowiedzi już były ale to jest najprawdopodobniej dobra odpowiedź na twoje pytanie. Czasami mi też tak wyskakuje to czekam kilka(naście) minut i potem działa. Rekord ile musiałem kiedyś czekać to pół dnia.

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

Kurwa.. INNYM DZIAŁA TEN SERWER. Czy jest tu ktoś kto ma /miał ten problem? Wywaliłem całego metka i od nowa ściągnałem.. to kurwa mać nic nie dało.. wydałem na konto 350 zł.. na darmo? Proszę pomóżcie..KAMER MOD NIC NIE DAJE..PRÓBOWAŁEM I NADAL TEN SAM PROBLEM.

Opublikowano

mam jeszcze jeden pomysł. ściągnij Auto Hide IP i ustaw żeby zmieniał na IP z Polski kliknij hide IP i wtedy spróbuj. Jeżeli to także nic nie da to już nie wiem. Wiem że nie odezwę się w tym temacie dopóki na coś nie wpadnę. Już wyjaśniam skąd ten pomysł. Kiedyś jak robiłem sobie SM i zmieniłem na IP amerykańskie to miałem błąd gdy chciałem coś na postaci sprawdzić. Dopiero jak zmieniłem na moje prawdziwe IP (czyli wyłączyłem program) to działał metek. A kiedy indzej jak zmieniłem z kolei na Polskie IP to działało normalnie.. Na innych krajach nie sprawdzałem, dlatego zrób na Polsce. Wiem że być może głupi pomysł ale jak mi komixxy nie działały, to zmieniłem IP i już mi działały. Nie krytykować mnie, tonący brzytwy się chwyta.

co do programu to nie chcę mi się szukać na forum linku do tematu z downloadem, dlatego wpisz normalnie w google "auto hide ip" i znajdziesz

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

Mialem tak kiedys... Zanikl mi internet na 2/3 minuty po czym nie moglem wejsc na serwer na ktorym w czasie przerwania internetu gralem. Restart komputera oraz internetu nie pomogl... Poczekalem godzine dalej nie mogles. Zrobilem back-upa systemu i wszedlem normalnie. Tego raczej nikt nie wytlumaczy dlaczego tak sie dzieje. Polecam zrobic ci back-upa do momentu kiedy chodzil ci poprawnie metin : )

Opublikowano

moze byc przeciazony serwer,sprobuj zalogowac sie na inne ch,odczekaj kilka godzin i probuj ponownie jesli problem powtarza sie na wszystkich ch to skontaktuj sie z supportem Metin2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisz może do Suportu.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

mam windowsa 7. Kurwa mać.. jak aolem zmieniam IP to działa mi serwer.. a jak normalnie uruchamiam to się jebie.. nie było by problemu ale AOL STRASZNIE MULI I SIĘ NIC NIE DA ZROBIC PRAWIE. Proszę o pomoc.. co mogę z tym zrobić? To jest popierdolone.. REINSTALE PATCHOWANIE ITD NIE ROZWIĄZUJE TEGO PROBLEMU! PRÓBOWAŁEM !

Opublikowano

Windows 7.Kurde... zmieniam Aolem 9.5 IP to działa. Muli STRASZNIE MULI ale działa... a jak zmieniłem IP programem Auto Hide IP bo to nie muli to nie działa.. o co w tym kurwa chodzi bo nie czaje.. proszę o pomoc. Póki co za wypowiedzi każdemu daje +.

Opublikowano

Kurwa, zrozum. Coś robią na serwerze i nie da się na niego wbić. To jest tak jak twoja stara by umyła podłogę w domu i nie możesz po nim chodzić przez 15 minut mimo tego, że masz ochotę na kisiel. Poczekaj cierpliwie.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...